WDSF Openek: ezüstérem Lengyelországban

Csehországban és Lengyelországban is rendeztek WDSF Open versenyt a hétvégén magyar párosokkal. Táncosaink egy ezüstérem mellett több középdöntős és elődöntős helyezést is szereztek.

Csehországban, Prágában a Latin World Open 65 fős mezőnyében Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott a középdöntőbe, ahol a 11. helyet szerezték meg. Zilahi Szabolcs és Gede Andrea a középdöntőről éppen lemaradva a 13-14. helyen végzett holtversenyben egy kazah párossal az elődöntőben. Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich a 27-30. helyen zárt.

A Standard World Openen az 57 fős mezőnyben Karikó-Tóth Tamás és Száraz Evelyn a 47-48. lett egy cseh duóval holtversenyben.

Az Ifjúsági Latin Openen a 47 fős mezőnyben Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich elődöntős volt, egy cseh párossal holtversenyben a 17-18. helyet szerezték meg.

A Senior III. Standard Openen 46 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika bejutott a középdöntőbe és ott a 11. helyen végeztek.

A Junior II. Standard Openen a 40 fős mezőnyben Kohon Patrik és Gál Dalma középdöntős volt, a 10. helyet szerezték meg.

A Junior II. Latin Openen a 42 fős mezőnyben Kohon Patrik és Gál Dalma bejutott az elődöntőbe és ott egy orosz és egy lengyel kettőssel holversenyben a 15-17. helyen végeztek.

Lengyelországban, Wroclawban az International Standard Open 38 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra bejutott az elődöntőbe, ahol egy lengyel duóval holtversenyben a 18-19. helyet szerezték meg.

Az U21 Sttandard Openen 20 páros indult, Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a döntőbe és egy finn kettős mögött ezüstérmesek lettek.

Az International Latin Open 26 fős mezőnyében Szabó Ádám és Csofcsics Csenge az elődöntőben egy cseh duóval holtversenyben a 17-18. helyen zárt.

U21 Latin Openen a 18 fős mezőnyben Szabó Ádám és Csofcsics Csenge középdöntős volt, a 9-10. helyen végeztek egy lengyel párossal holtversenyben.

(Forrás: WDSF)