WDSF Openek: ezüstérem Görögországban

A hétvégén is több WDSF Open versenyt rendeztek, magyar páros Romániában, Görögországban és Spanyolországban lépett parkettre. Szombaton egy döntős eredmény született, vasárnap pedig egy ezüstérmet szereztek a magyar táncosok.

Romániában, Bukarestben a Latin World Openen a 64 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a 22. helyet szerezte meg az elődöntőben.

Standard World Openen a 67 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka az elődöntőről éppen lemaradva a 25., Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 27. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Open 38 fős mezőnyében Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Spanyolországban, Cambrils-ban a Latin World Openen 70 páros indult, Zilahi Szabolcs és Gede Andrea a 26. helyen végzett.

Görögországban, Thesszalonikiben a Standard Open 11 fős mezőnyében Horváth Kende Soma és Hajnal Regina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy olasz páros mögött.

A Latin International Openen a 48 fős mezőnyben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 16-17., Petrenkó Tamás és Zsila Andrea a 20-21. helyen végzett az elődöntőben.

Görögországban Juhász Ágnes, Romániában Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)