WDSF Openek: ezüstérem Csehországban

Csehországban és Spanyolországban rendeztek WDSF Opent a hétvégén magyar párok részvételével. Egy ezüstérem mellett több jó helyezés is született a két nap során.

Csehországban, Brnoban a Latin World Open 77 fős mezőnyében Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy kanadai kettős mögött. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 28-29., Budai Attila és Kecsedi Rebeka valamint Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 38-39., Pilka Zoltán és Kiss Beatrix az 54., Jankovics Attila és Szilvágyi Alexandra az 56-57., Péter Krisztián és Milus Alida a 63. helyen végzett.

A Standard World Openen 64 páros indult, Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a középdöntőig jutott, a 10. helyet szerezték meg. Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter az elődöntőről éppen lemaradva a 25., Panka Dániel és Panka Dorottya a 45-47., Petrás Bene és Terdik Tímea a 49. helyen végzett.

Az U21 Latin Openen a 21 fős mezőnyben Pilka Zoltán és Kiss Beatrix középdöntős volt, ahol a 12. helyen végeztek. Jankovics Attila és Szilvágyi Alexandra az elődöntőben a 16. lett.

Az U21 Standard Open 14 fős mezőnyében Petrás Bene és Terdik Tímea a 10. helyen végzett az elődöntőben.

Az Ifjúsági Latin Open 47 fős mezőnyében Antal Krisztián és Horváth Flóra Kamilla bejutott a középdöntőbe és a 9. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a 22. helyen végzett. Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke az elődöntőről éppen lemaradva a 25. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Openen az 50 fős mezőnyben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg. A középdöntőben Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke a 9. helyen végzett. Az elődöntőben Petrás Bene és Terdik Tímea a 23. helyen zárt.

A Junior II. Latin Openen a 46 fős mezőnyben Ökrös Zénó és Baráth Csenge a 41-42. helyen zárt.

A Junior II. Standard Openen 36 páros indult, a középdöntőben Rozina Ákos és Kapronczai Sára Panna a 12. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Ökrös Zénó és Baráth Csenge a 21-23. helyen végzett.

A Junior I. Latin Open 37 fős mezőnyében Lepsényi Gábor és Faludi Olívia Zita a 17-18., Ökrös Zénó és Baráth Csenge a 20. helyen végzett az elődöntőben.

A Junior I. Standard Openen a 34 fős mezőnyben Ökrös Zénó és Baráth Csenge a 15-16., Lepsényi Gábor és Faludi Olívia Zita a 17. helyet szerezte meg az elődöntőben.

Spanyolországban, Platja d'Aro városában a Senior II. Latin Openen a 43 fős mezőnyben Kiss Mihály és Nagy Noémi - akik pénteken a kategória világbajnokságán indultak - a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

Csehországban Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)