WDSF Openek: ezüstérem Bécsben

A hétvégén Ausztriában, Bécsben rendeznek WDSF Opent, amelynek az első versenynapján egy érem mellett értékes helyezéseket szereztek a magyar párosok.

A Latin  World Openen a 81 fős mezőnyben Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett a Balan, Moshenska páros mögött. Miha Zerjav és Karcagi Laura középdöntős volt, ők a 12. helyen végeztek. Hidi Balázs és Kis Violetta az elődöntőben a 18-20. helyen zárt. Suti András Zsolt és Tóth Katalin a 32-33., Gál Krisztián és Loch Jázmin a 48-49., Szabó Ádám és Csofcsics Csenge az 52. lett.

A Standard World Open 78 fős mezőnyében Panka Dániel és Panka Dorottya a 62-63. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 71 fős mezőnyében Holló Patrik és Sulyán Lilla a 41-42. helyen végzett holtversenyben egy grúz kettőssel.

A Senior I. Standard Openen a 39 fős mezőnyben Kemény Tamás és Princz Nóra középdöntős volt, a 11. helyen végeztek. Váczi Márk és Váczi Noémi az elődöntőben és a 23-24. helyen zárt egy hongkongi duóval holtversenyben.

A Junior II. Latin Open 72 fős mezőnyében Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a 17-18. helyet szerezte meg az elődöntőben.

A Junior II. Standard Openen 60 páros indult, Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a középdöntőbe, ahol két ukrán duóval holtversenyben a 9-11. helyet szerezték meg.

A Junior I. Standard Open 41 fős mezőnyében Pillmann Szabolcs és Szekeres Lilla Sára a 38-40. helyen zárt.

A Junior I. Latin Openen a 48 fős mezőnyben Pillmann Szabolcs és Szekeres Lilla Sára a 47-48. lett

A versenyen Lajtai Beatrix és Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)