WDSF Openek: ezüstérem Bécsben

Ezen a hétvégén csak az osztrák fővárosban, Bécsben rendeznek WDSF Opent, az Austrian Openen minden korosztály parkettre lép, az indulók között vannak magyar párosok is. Pénteken a juniorok középdöntős helyezésekkel indították az eredménysort, majd a nap egy felnőtt ezüstéremmel fejeződött be. Szombaton egy junior döntős helyezésnek örülhettünk.

A Latin World Open 83 fős mezőnyében három magyar páros volt, Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett az Imametdinov, Bezzubova kettős mögött. Miha Zerjav és Karcagi Laura a 16., Hidi Balázs és Kis Violetta a 17. helyen végzett az elődöntőben.

Az Ifjúsági Latin Openen 71 páros indult, két magyar kettős volt a mezőnyben, Nagy Márk és Unger Fanni a 30-31., Gál Krisztián és Lich Jázmin a 42-43. helyen zárt.

A Junior II. Latin Open 65 fős mezőnyében hat magyar páros indult, ketten egészen a középdöntőig jutottak. Urbán István és Urbán Lilla a 10-11., Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a 12. helyet szerezte meg a középdöntőben. Kolozsváry Mátyás és Balogh Adél Emese a 27., Pusch Kevin és Albert Emma a 33-34., Tuboly Zsombor és Salamon Sára a 38-39., Serényi Barnabás Áron és Varga Liza a 40-43. helyen végzett.

A Junior II. Standard Openen a 48 fős mezőnyben Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe és a 7. helyet szerezte meg. Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva elődöntős volt, a 23-24. helyen végeztek egy cseh párossal holtversenyben.

A Senior I. Standard Open 38 fős mezőnyében Halász Barna és Weidinger Ágnes a 29. helyen zárt.

A versenyen Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)