WDSF Openek: érmek Olaszországban

A hétvégén Olaszországban két WDSF Opent is rendeztek, Pieve di Cento-ban három, míg Bariban négy magyar páros indult. Utóbbi versenyen három érmet is szereztek a fiatal magyar táncosok.

Pieve di Cento-ban a World Latin Openen a 267 fős mezőnyben Temesvári Bálint és Haddad Sabrina a 83-85., Aleks Valente és Tolnai Krisztina a 141-143. helyen zárt.

Profi Latin Super Grand Prix 34 fős mezőnyében Süttő Roland és Tombácz Anikó bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg.

A Latin Rising Star versenyben a 125 fős mezőnyben Aleks Valente és Tolnai Krisztina a 61-63 helyen végzett.

Bariban az Ifjúsági Standard Openen a 34 fős mezőnyben Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy román és egy angol kettős mögött. Az International Standard Open 96 fős mezőnyében a Szalai, Balla páros a 29-30. helyen zárt holtversenyben egy olasz duóval.

Junior II. Latin Open 24 fős mezőnyében három magyar páros volt, Kovács-Kalic Károly Péter és Farkas Liliána bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg. Tóth Alex és Balogh Zsófia a középdöntőben a 9-10. helyen végzett holtversenyben egy olasz duóval. Kozák László és Juhász Dóra a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyen zárt.

A Junior II. Standard Openen a 11 fős mezőnyben mindhárom magyar páros döntős volt: Kovács-Kalic Károly Péter és Farkas Liliána megnyerte a versenyt, Tóth Alex és Balogh Zsófia bronzérmet szerzett, Kozák László és Juhász Dóra az 5. helyen végzett.

(Forrás: WDSF; A fotót köszönjük Szalai Ferencnek!)