WDSF Openek: érmek Kassán

A hétvégén Kassán rendeztek WDSF Opent, amelyen a magyar párosok minden éremből szereztek egyet és emellett számos döntős, középdöntős helyezés is született.

Az International Latin Open 35 fős mezőnyében hat magyar páros elődöntős volt: Antal Gergő és Hercsik Zsuzsanna a 14-15., Szalai Dénes és Balla Petra a 19., Ádám Csaba és Ács Nóra a 20., Popovics Richárd és Dénes Edina a 21., Petrenkó Tamás és Füle Krisztina a 22., Pop Vlad Alex és Butor Zsófia a 24-25. helyen végzett. Kakuk Milán és Szabó Tamara a 31. helyen zárt.

Az International Standard Openen a 29 fős mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg. Popovics Richárd és Dénes Edina az elődöntőről éppen lemaradva a 25. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Open 21 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. A középdöntőben Nagy Márk és Marschall Olívia Zita a 9., Rischák Balázs és Gálfi Petra a 10. helyen végzett. Az elődöntőben Kővágó Dávid és Peták Magdolna a 18-20., Börcsök Balázs és Németh Laura a 21. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen 25 páros indult, két magyar kettős bejutott a döntőbe: Szabó Ábel Zsombor és Bokodi Panna a 4., Szalai Dénes és Balla Petra az 5. helyet szerezte meg. Nagy Márk és Marschall Olívia Zita a középdöntőben a 9. helyen végzett. Rischák Balázs és Gálfi Petra a 15., Szőke Bálint és Szmilek Jázmin a 16. helyen zárt az elődöntőben. Szabó Robin László és Tóth Enikő a 20., Maczkó Márk és Bakos Rebeka a 23. lett.

A Senior I. Standard Open 12 fős mezőnyében Horti Árpád és Fekete Krisztina a 8. lett az elődöntőben.

A Senior II. Standard Open 21 fős mezőnyében Asztalos Zoltán és Kissné Szegedi Zsuzsanna a 15. helyen zárt az elődöntőben.

A Senior III. Standard Openen 14 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy olasz kettős mögött.

A Senior I. Latin Open 5 fős mezőnyében Tímár Attila és Szalontai Kata bronzérmet szerzett.

A Junior II. Latin versenyben 25 páros indult, Kohon Patrik és Kiss Luca döntőbe jutott és az 5. helyen végzett. A Junior II. Standard versenyben a Kohon, Kiss kettős szintén döntős volt, ott a 6. helyen zártak.

A Junior I. Standard verseny 10 fős mezőnyében Papp Ádám István és Gál Dalma állhatott fel a dobogó tetejére. Kovács Dávid és Kiss Beatrix a döntőről lemaradva a 6. helyen végzett. 

A Junior I. Latin versenyen a 11 fős mezőnyben Papp Ádám István és Gál Dalma a 4. helyet szerezte meg.

A versenyen Őze László pontozott.

(Forrás: WDSF)