WDSF Openek: érmek Ausztriából

Hétvégén Ausztriában, Grazban rendeztek WDSF Open versenyt, amelyen a senior magyar párosok két arany és egy bronzérmet szereztek, míg a junioroknál egy magyar arany és ezüstérem született.

Az International Latin Openen a 34 fős mezőnyben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina az elődöntőben a 21. helyen végzett.

Az International Standard Openen a 27 fős mezőnyben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 20-21., Panka Dániel és Panka Dorottya a 22-23. helyen zárt az elődöntőben.

Az Ifjúsági Latin Openen a 18 fős mezőnyben Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg, Szűcs Dávid és Csermák Klaudia Noémi az elődöntőben a 16. lett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 18 fős mezőnyben Szabó Ádám és Fábián Anna középdöntőbe jutott, a 12. helyen végeztek.

A Senior I. Latin Openen 13 páros indult, Szánthó Péter és Szánthó-Juhász Szilvia bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt. Tímár Attila és Szalontai Kata a középdöntőben a 8. helyen végzett.

A Senior II. Latin Open 13 fős mezőnyében Kiss Mihály és Farkas Mónika bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

A Senior III. Standard Openen az 55 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett két német páros mögött.

A Junior II. Latin versenyt Urbán István és Urbán Lilla nyerte meg, míg a Junior II. Standard versenyben ezüstérmet szereztek.

A versenyen Tóth István pontozott.

(Forrás: WDSF)