WDSF Openek: elődöntők Szlovéniában

Ezen a hétvégén is több WDSF Opent rendeztek, magyar induló Szlovéniában, Mariborban volt. Szombaton és vasárnap is elődöntős eredmények születtek az Openeken, míg a DSE Children GP versenyeken több döntős helyezést szereztek a fiatal magyar párosok.

A Latin World Open 81 fős mezőnyében Miha Zerjav és Karcagi Laura az elődöntőig jutott, ahol a 15. helyet szerezték meg.

Standard World Openen a 84 fős mezőnyben öt magyar páros lépett parkettre. Bencze István és Prozlik Anna az elődöntőig jutott, a 18. helyet szerezték meg. Bődi Dénes és Fruzsa Hajnalka Kata a 33-35., Rischák Balázs és Dajka Csenge a 48., Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 67-68., Nagy Norbert Zsolt és Mátó-Székely Tamara a 69. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen 49 páros indult,  Rischák Balázs és Dajka Csenge bejutott az elődöntőbe és a 21. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Standard Open 40 fős mezőnyében Rischák Balázs és Dajka Csenge a 18. helyet szerezte meg az elődöntőben. Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 34. lett.

A Rising Star Standard versenyben a 29 fős mezőnyben Kovács István Zoltán és Bakó Barbara a 8., Rischák Balázs és Dajka Csenge a 11. helyen végzett a középdöntőben. Nagy Norbert Zsolt és Mátó-Székely Tamara az elődöntőben a 24. helyen zárt. Fábián Dávid László és Dodé Ingrid a 25. lett.

A DSE GP Junior II. Latin Openen a 36 fős mezőnyben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe, ahol az 5. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Serényi Barnabás Áron és Varga Liza a 18. helyen végzett.

A DSE GP Junior II. Standard Open 21 fős mezőnyében Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe, ahol a 6. helyet szerezték meg.

A DSE GP Junior I. Latin Openen 22 páros indult, Annus László és Bényi Kamilla Hanna a 9., Házas Ádám és Paluska Emese a 12. helyet szerezte meg a középdöntőben. Bódis Botond és Kiss Flamina Hanna az elődöntőben a 15. helyen végzett.

A DSE GP Junior I. Standard Openen a 16 fős mezőnyben Annus László és Bényi Kamilla Hanna a középdöntőben a 10. helyet szerezte meg egy bolgár párossal holtversenyben. Bódis Botond és Kiss Flamina Hanna a 14. helyen zárt.

A DSE GP Gyerek Latin verseny 20 fős mezőnyében Bódis Botond és Kiss Flamina Hanna bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezték meg. Bekiarisz Markosz és Polyák Panna az elődöntőben a 16.. helyen zárt.

A DSE GP Juvenile Standard verseny 18 fős mezőnyében Bódis Botond és Kiss Flamina Hanna a 11. helyen végzett a középdöntőben.

(Forrás: WDSF)