WDSF Openek: egy arany és két bronz Bulgáriában

Több WDSF Open versenyen is volt magyar induló a hétvégén, Várnában egy magyar arany és két bronzérem született.

Bulgáriában, Várnában az International Latin Openen a 30 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Kis Violetta bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy német és egy olasz kettős mögött.

Az Ifjúsági Standard Open 12 párost számláló mezőnyében mindkét magyar duó bejutott a döntőbe: Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka megnyerte a versenyt, míg a junior korú Rischák Balázs és Gálfi Petra a 6. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen 20 páros indult, Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka itt is döntőbe jutott, egy bolgár és egy olasz páros mögött bronzérmet szereztek. Rischák Balázs és Gálfi Petra a középdöntőben a 11. helyen zárt.

Szlovéniában, Ljubljanában az Internatonal Latin Openen az 56 fős mezőnyben öt magyar páros indult: Király Márk és Lissák Laura bejutott az elődöntőbe és a 24. helyet szerezték meg. Mészáros Máté és Füle Krisztina a 25., Angyal András és Markovics Emese a 32., Török Árpád és Molnár Barbara a 33-34., Czinege Norbert és Krausz Judit a 46-49. helyen végzett.

A Junior II. Latin Openen a 32 fős mezőnyben Szabó Robin László és Tóth Enikő elődöntős volt, a 17. helyet szerezték meg.

Romániában, Bukarestben szombaton a Standard World Open 81 fős mezőnyében Andrei Leonte és Forgó Éva Patrícia a 32. helyen zárt.

Vasárnap a Latin World Openen a 79 fős mezőnyben az ifjúsági korú Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix a 44-45. lett holtversenyben egy román kettőssel. Az Ifjúsági Latin Openen a páros a 48 induló között bejutott az elődöntőbe és a 14. helyet szerezte meg.

Bulgáriában Hetei Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)