WDSF Openek: döntők Temesváron

A hétvégén Romániában, Temesváron rendeztek WDSF Open versenyt magyar párosok részvételével. Érmet most nem szereztek a magyar táncosok, de több döntős és jó helyezés született.

Az International Latin Openen az 53 fős mezőnyben Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott a döntőbe, ahol az 5. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 16., Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix a 17., Török Árpád és Molnár Barbara a 20. helyen végzett. Kakuk Milán és Szabó Tamara a 31., Raul Szabolcs János és Csofcsics Csenge a 35-36. helyen zárt.

Az International Standard Openen a 38 fős mezőnyben két magyar páros is bejutott a középdöntőbe: Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a döntőről éppen lemaradva a 7., Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 11. helyet szerezte meg. (Egy nappal korábban mindkét páros indult a hajdúböszörményi ranglistán, ahol ezüst illetve aranyérmesek lettek.) Az elődöntőben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 15., Kővágó Dávid és Peták Magdolna a 21-24. helyen végzett. 

Az Ifjúsági Latin Openen 30 páros indult, Szabó Ádám és Fábián Anna a középdöntőről éppen lemaradva a 13., Raul Szabolcs János és Csofcsics Csenge a 19. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Openen a 20 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezték meg. A középdöntőben Szabó Ádám és Fábián Anna a 9., Kővágó Dávid és Peták Magdolna a 12. helyen végzett.

(Forrás: WDSF)