WDSF Openek: döntők Bécsben

A hétvégén Ausztriában, Bécsben rendeztek WDSF Open versenyt a senioroknak, amelyen több magyar senior páros is parkettre lépett és szép eredményeket értek el, egy ezüst és bronzérem mellett jó helyezések is születtek.

A pénteki Senior I. Latin Openen a 28 fős mezőnyben Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg. Mészáros Zoltán és Mészáros-Buda Dorottya az elődöntőben a 16. helyen zárt.

Szombaton a Senior I. Standard Openen 41 páros indult, Kemény Tamás és Princz Nóra a döntőről éppen csak lemaradva a 7-8. helyen végzett egy osztrák párral holtversenyben.

A Senior II. Latin Openen a 29 fős mezőnyben a Kiss Mihály és Farkas Mónika bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg.

A Senior III. Standard Openen a 76 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott az elődöntőbe és a 19. helyen zárt.

A vasárnapi Senior I. Latin Openen 23 páros indult, köztük volt az első senior versenyén induló Kovács Máté és Makai Zsuzsa is, akik döntőbe jutottak és ezüstérmet szereztek egy olasz kettős mögött.

A Senior II. Latin Openen a 27 fős mezőnyben Kiss Mihály és Farkas Mónika - akárcsak szombaton - bejutott a döntőbe és az egy nappal korábbi helyezésükön javítottak egyet, így felállhattak a dobogó harmadik fokára.

A Senior III. Standard Openen a 70 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika ismét elődöntőbe jutott és a 16-17. helyen végeztek.

(Forrás: WDSF)