WDSF Openek: bronzérmek és döntők

A hétvégén ismét több WDSF Openen volt magyar induló: Olaszországban, Olbiában pénteken már volt egy döntős magyar eredmény, majd szombaton egy bronzérem is született, szombaton Hollandiában, Noordhoek városában is lett egy magyar bronzérem és Romániában, Temesváron is döntőbe több jutott párosunk. 

Pénteken Olbiában az U21 Latin Openen a 40 fős mezőnyben Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Szombaton az International Standard Openen az 50 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Kis Violetta bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett.

Az International Latin Open 103 indulója között Hegyes Bertalan és Kis Violetta középdöntőbe jutott és a 8-9. helyet szerezték meg holtversenyben egy olasz párral. Csorba Máté és Haddad Sabrina a 3. körben búcsúzott, a 34-38. helyen végeztek.

A Junior II. Latin Open 15 fős mezőnyében Rischák Balázs és Gálfi Petra bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Az Ifjúsági Latin Open 43 fős mezőnyében a Rischák, Gálfi kettős az elődöntőig jutott, a 16. helyen végeztek. A páros az Ifjúsági Standard Open 9 fős mezőnyében a 7. helyen zárt.

A Profi Latin Openen a hét induló között Gellai Tamás és Vorobchenko Darya bronzérmes lett.

Szombaton Noordhoek városában a Senior III. Standard Openen a 49 fős mezőnyben Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett.

Szombaton Temesváron az International Latin Openen az 51 induló között négy magyar páros volt. Király Márk és Lissák Laura bejutott a középdöntőbe és a 10-11.helyet szerezte meg holtversenyben egy román duóval. Hidi Balázs és Karcagi Laura éppen lemaradva a középdöntőről a 13. helyen végzett az elődöntőben, Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix a 20-21. lett egy szlovák párral holtversenyben. Popovics Richárd és Dénes Edina a 29. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen a 26 fős mezőnyben két magyar páros is döntőbe jutott: Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatirx a 4., Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 6. helyet szerezte meg. Szabó Ádám és Kaszás Orsolya a középdöntőben a 12. helyen végzett. 

Vasárnap az International Standard Openen a 45 fős mezőnyben két magyar páros jutott be a középdöntőbe, Nikita Anikeev és Farkas Bettina a 8., Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a 9. helyet szerezte meg, Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka éppen lemaradt a középdöntőről, ők a 14. helyen végeztek. Vékony Viktor és Loga Hajnalka Csilla a 26. lett. 

Az Ifjúsági Standard Openen a 35 fős mezőnyben Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra elődöntős volt, a 14-15. helyen végeztek holtversenyben egy norvég kettőssel. Czuczi Patrik és Késmárki Vanessza a 25. lett.

A Junior I. Standard versenyben Urbán István és Urbán Lilla ezüstérmet szerzett. A páros a Junior I. Latin versenyben a 4. helyen végzett.

Olaszországban Hetei Zoltán, Romániában Juhász Ágnes pontozott.

(Forrás: WDSF)