WDSF Openek: bronzérem Csehországban

A hétvégén Csehországban, Hradec Kralové városában rendeztek WDSF Opent, amelyen magyar párosok is indultak. Egy bronzérem mellett több döntős és középdöntős eredmény született.

Az International Latin Open 36 fős mezőnyében Petrenkó Tamás és Juhász Dóra bejutott a középdöntőbe és a 9. helyet szerezték meg.

Az U21 Standard Openen a 17 fős mezőnyben Hegedűs Bálint Ervin és Lipcsei Laura a 16. lett az elődöntőben.

A Senior III. Standard Open 42 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg a középdöntőben szombaton. Vasárnap a 45 párost felvonultató mezőnyben ismét a középdöntőig jutott a Kránicz, Dobó kettős, ahol a 9. helyen végeztek.

A Senior IV. Standard Openen szombaton 23 páros indult, Bánfi Antal és Salgó Mariann az elődöntőben 20-21. helyen zárt egy német duóval holtversenyben. Vasárnap a 19 fős mezőnyben az elődöntőben 16. helyen végzett a Bánfi, Salgó páros.

Az Ifjúsági Latin Open 47 fős mezőnyében Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter az elődöntőben a 17-18. helyen végzett holtversenyben egy cseh kettőssel.

Az Ifjúsági Standard Open 26 fős mezőnyében Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter bejutott a döntőbe és két cseh páros mögött bronzérmet szereztek. Hegedűs Bálint Ervin és Lipcsei Laura a 31. lett.

A Junior I. Latin Openen a 16 fős mezőnyben Lepsényi Gábor és Faludi Olívia Zita bejutott a döntőbe és ott a 6. helyet szerezték meg. Hegedűs Bálint Ervin és Lipcsei Laura a 46. helyen zárt. 

A Junior I. Standard Openen 16 páros indult, Lepsényi Gábor és Faludi Olívia Zita bejutott a döntőbe és ott a 4. helyen végeztek.

A versenyen Zsilák Zsuzsanna pontozott.

(Forrás: WDSF)