WDSF Openek: aranyérmek Macedóniában

A hétvégén két WDSF Opent rendeztek, magyar induló Macedóniában, Szkopjében volt, ahonnan aranyérmekkel térhettek haza táncosaink.

A Standard World Open 61 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra a 31., Drahos Gergő és Geiger Zsanett a 43-47., Patkós Máté és Juhász Dóra az 51-61. helxen zárt.

Az U21 Standard Openen a 11 fős mezőnyben három magyar páors volt, ketten a döntőbe jutottak: Szalai Dénes és Balla Petra megnyerte a versenyt, Patkós Máté és Juhász Dóra az 5. helyet szerezte meg. Kovács-Kalic Károly Péter és Balogh Zsófia a döntőről éppen lemaradva a 7. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen 17 páros indult, a középdöntőben Kovács-Kalic Károly Péter és Balogh Zsófia a 9., Patkós Máté és Juhász Dóra a 10. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen a 24 fős mezőnyben Kovács-Kalic Károly Péter és Balogh Zsófia a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyen végzett az elődöntőben.

A Senior IV. Standard Openen Králik János és Králik Jánosné volt az egyetlen induló, az aranyérem természetesen nekik is jár ezért a versenyért.

(Forrás: WDSF)