WDSF Openek: aranyérem Szlovéniában

A hétvégi WDSF Openek közül több magyar páros a Szlovéniában, Mariborban megrendezett versenyt választotta, egy aranyérem mellett egy döntős, három középdöntős és két elődöntős helyezést szereztek a táncosaink.

A Latin World Openen a 67 fős mezőnyben Temesvári Bálint és Haddad Sabrina bejutott az elődöntőbe és a 23. helyet szerezte meg. Rákóczy Zsombor és Józsa Janka a 60-61., Keresztes László és Bartha Lilla a 62. helyen zárt.

A Senior I. Latin Open 8 fős mezőnyében mindkét magyar páros bejutott a döntőbe, Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia megnyerte a versenyt, Tímár Attila és Szalontai Kata az 5. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen 38 páros indult, Rákóczy Zsombor és Józsa Janka bejutott az elődöntőbe és a 24. helyen végzett.

A Junior II. Latin Openen a 30 fős mezőnyben Holló Patrik és Perendi Dorottya bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg.

A Junior I. Latin versenyben a 22 fős mezőnyben Kovács Péter és Márton Lili bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett.

A Gyerek I-II. Latin versenyben a 17 fős mezőnyben Sütő Zalán és Markos Nikol a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

(Forrás: WDSF)