WDSF Openek: aranyérem Szerbiában

A hétvégén Szerbiában, Cacak városában rendeztek WDSF Opent, amelyen magyar párosok is indultak. Egy aranyérem és három döntős helyezés mellett számos jó eredmény született.

A Latin International Open 65 fős mezőnyében Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt. A középdöntőben Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 12. helyen végzett. Az elődöntőben Petrenkó Tamás és Juhász Dóra a 18. helyen zárt. Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 27., Török Tamás és Gyurkovits Éva a 29. lett.

Az Ifjúsági Latin Openen 39 páros indult, két magyar páros a középdöntőig jutott: Antal Krisztián és Horváth Flóra Kamilla a 9., Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke a 11. helyet szerezte meg. Gali Gergő és Kondacs Jázmin Bíborka a középdöntőről éppen lemaradva az elődöntőben a 13. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Open 25 fős mezőnyében Molnár Ákos és Prozlik Melinda Lenke bejutott a döntőbe és ott az 5. helyet szerezték meg. A középdöntőben Gali Gergő és Kondacs Jázmin Bíborka a 9. helyen végzett. 

A Junior II. Latin Openen a 19 fős mezőnyben Kosztolányi Elek és Bartók Laura bejutott a döntőbe és a 4. helyen végeztek. Ökrös Zénó és Baráth Csenge az elődöntőben a 14. lett.

A Junior II. Standard Open 19 fős mezőnyében Kosztolányi Elek és Bartók Laura bejutott a döntőbe, ahol a 4. helyet szerezték meg. Ökrös Zénó és Baráth Csenge a 12. helyen zárt a középdöntőben.

A versenyen László Csaba pontozott.

(Forrás: WDSF)