WDSF Openek: aranyérem Olaszországban

A karácsony előtti hétvégén több WDSF Opent is rendeztek, magyar induló Olaszországban és Oroszországban volt. Pénteken egy magyar aranyérem született több jó helyezés mellett, míg szombaton egy ezüstéremmel és további értékes helyezésekkel gyarapodott az eredménylista a Roma Openen.

Szombaton a Latin World Open 106 fős mezőnyében Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett a Balan, Moshenska duó mögött. Hidi Balázs és Karcagi Laura elődöntős volt, ők a 17-19. helyen végeztek egy izraeli és egy német párossal holtversenyben.

Az U21 Standard Openen 36 páros indult, Sorin Neagu és Elek Réka bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Pénteken a Standard World Openen a 160 fős mezőnyben két magyar páros volt. Sorin Neagu és Elek Réka bejutott az elődöntőbe és egy ausztrál kettőssel holtversenyben a 20-21. helyen végzett. Sulyán Bálint Pál és Bálint Nikoletta a 65-67. helyen zárt holtversenyben két olasz párral.

A Senior I. Standard Open 20 fős mezőnyében a világbajnoki bronzérmes Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt. 

Az Ifjúsági Standard Openen 34 páros indult, Sulyán Bálint Pál és Bálint Nikoletta bejutott a középdöntőbe és a 13. helyet szerezte meg.

Oroszországban, Moszkvában az International Standard Openen a 60 fős mezőnyben Schwarz Péter és Lucz Laura a 30-31. helyen végzett holtversenyben egy orosz párral. Az International Latin Open 62 fős mezőnyében az 54-56. helyen zártak holtversenyben két orosz kettőssel.

Az Ifjúsági Latin Openen a 16 induló között Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg.

Olaszországban Sándor Zoltán, Oroszországban Juhász Ágnes pontozott.

(Forrás: WDSF)