WDSF Openek: arany és ezüstérem Nagyváradon

Romániában, Nagyváradon rendeztek WDSF Open versenyt, amelyen egy arany és egy ezüstérmet szereztek a magyar párosok, emellett több döntős és középdöntős helyezés is született.

Az International Standard Openen a 17 fős mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Borbás Csaba és Tóth Emília a középdöntőben a 10. helyen végzett.

Az International Latin Openen 37 páros indult, négy magyar duó volt a mezőnyben. Borbás Csaba és Tóth Emília a 20., Pop Vlad Alex és Butor Zsófia, valamint Bencsik Gergő és Sándor Szilvia a 21-22. helyen végzett az elődöntőben. Török Tamás és Gyurkovits Éva a 34-35. lett holtversenyben egy román kettőssel. 

Az Ifjúsági Standard Open 15 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy román duó mögött. A középdöntőben Kővágó Dávid és Peták Magdolna a 11. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 25 fős mezőnyben Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyet szerezték meg.

A Junior I. Latin Open 13 fős mezőnyében Tóth Alex és Balogh Zsófia a 12. helyen zárt az elődöntőben.

A Senior II. Standard Openen a 8 fős mezőnyben Asztalos Zoltán és Kissné Szegedi Zsuzsanna bejutott a döntőbe, ahol a 6. helyet szeerezték meg.

A Senior III. Standard Openen 6 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika megnyerte a versenyt, míg Bánfi Antal és Bellágh Mária a 6. helyen végzett.

A Junior I-II. Standard Basic Open versenyben a 12 fős mezőnyben Kozák László és Juhász Dóra ezüstérmet szerzett, Tóth Alex és Balogh Zsófia a 4. helyen végzett a döntőben. 

Junior I-II. Latin Basic Open versenyben Tóth Alex és Balogh Zsófia a 14., Kozák László és Juhász Dóra a 20. helyen zárt a 25 páros között.

Az Ifjúsági-Felnőtt Latin Basic Open versenyben Hegyesi Dániel és Szivós Dalma a 6. helyen végzett.

A Gyerek I-II. Latin Basic Open versenyben a középdöntőben Annus László és Bényi Hanna a 9., Juhász Gábor és Kocsis Johanna 11. helyet szerezte meg.

A Gyerek I-II. Standard Basic Open versenyben a középdöntőben Annus László és Bényi Hanna a 8., Juhász Gábor és Kocsis Johanna a 14. helyen végzett.

A versenyen Sándor Zoltán és Törökgyörgy József pontozott.

(Forrás: WDSF)