Visszavonult Maurizio Vescovo

Visszavonult a versenyzéstől Maurizio Vescovo. A magyar színekben Törökgyörgy Melindával amatőr világ és Európa-bajnoki címet szerző táncos a jövőben pontozóként és edzőként tűnik majd fel a táncversenyeken.

Maurizio és Melinda tíz évig versenyzett együtt - 1999 és 2009 között - nyolcszoros magyar bajnokként 2007-ben világbajnoki, míg 2008-ban Európa-bajnoki címet szerzett magyar színekben az amatőrök között latin táncokban. Profiként világbajnoki 7. helyen végeztek 2008-ban, 2008-ban és 2009-ben is döntősök voltak Blackpoolban.

Maurizio Vescovo és Andra Vaidilaite 2010. februárjában indult először együtt versenyen, 2015-ben világbajnoki ezüstérmet szereztek a profik között, idén pedig a legnagyobb tradíciókkal rendelkező táncversenyen, Blackpoolban lettek ezüstérmesek.

Maurizio Vescovo és Andra Vaidilaite a napokban rendezett International Championshipen búcsúzott el az aktív versenyzéstől és a szurkolóktól Angliában. A páros a Profi Latin versenyben ezüstérmet szerzett Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko mögött.

Maurizio partnere, Andra Vaidilaite Nino Langella oldalán folytatja a versenyzést.

Maurizio és Melinda Jive a világbajnoki döntőben 2007-ben:

Maurizio és Andra, Cha-cha-cha a China Openen:

 

(Forrás: DancesportInfo.net)

Címkék: