Várják a Sportoló Bizottság tagjaira a jelöléseket

Az MTáSZ Sportolói Bizottság 2013. áprilisában megválasztott tagjainak mandátuma a következő, 2016. májusi tisztújító közgyűlésig érvényes. A szövetség kéri a versenytánc szakág igazolt versenyzőit, hogy jelöljenek egy férfi és egy női sportolót az MTáSZ Sportolói Bizottságba. A jelöléseket 2016. február 10-éig várják írásban az MTáSZ irodába. A – két versenytáncosból és egy akrobatikus rock’n’roll versenyzőből álló – Sportolói Bizottság elnöke az MTáSZ elnökségének teljes jogú, szavazattal rendelkező tagja.

A beérkezett jelölések alapján az MTáSZ titkársága összeállítja a jelöltek listáját, és a beérkezett jelölésekkel párhuzamosan, de legkésőbb 2016. február 11-ig tájékoztatja a jelölteket a jelölés tényéről. A jelölést vállaló sportolóink számára a honlapunkon biztosítunk bemutatkozási lehetőséget.

A jelölést kapott és a feladatot vállalni kívánó táncosok közül 2016. február 13-14-én a TáncSport Magyar Bajnokságok és WDSF Hungarian Dance Open 2016 helyszínén – a szigetszentmiklósi sportcsarnokban – lehet választani tagot a bizottságba. A személyes választásra a helyszínen csak a 14. életévüket betöltött és az MTáSZ érvényes sportolói licence-ével rendelkező, adott szakágban regisztrált sportolók jogosultak, szavazni a helyszínen erre a célra kialakított helyen a személyazonosság igazolása után lehet. A szavazatokat szombaton és vasárnap kapunyitástól kapuzárásig lehet leadni. Amennyiben valaki kizárólag a szavazás miatt érkezik a helyszínre, a szavazatát le tudja adni belépőjegy megváltása nélkül.

A Sportolói Bizottság tagja az a férfi és női jelölt lesz, aki a szavazásra jogosult szavazóktól – azok létszámától függetlenül – a legtöbb szavazatot kapja.

(Forrás: MTáSZ)

Címkék: