Várják a nevezéseket a TáncSport MB és Hungarian Dance Open versenyeire!

A Magyar TáncSport Szakszövetség 2016. február 13-án és 14-én rendezi meg a TáncSport Magyar Bajnokságok második versenyhétvégéjét Szigetszentmiklóson. Február 13-án nyolc kategóriában dől el a magyar bajnoki cím sorsa és hat WDSF Open kategóriában hirdetnek győztest. Február 14-én a Hungarian Dance Open hét versenyszámának táncosai lépnek parkettre.

A magyar bajnokságokra a nevezési határidő február 8., míg a Hungarian Dance Open versenyszámaira február 10-éig lehet nevezni az MTáSZ nevezőprogramján keresztül. A szövetség tájékoztatása szerint a nevezési díjat érdemes előre átutalással rendezni, mert így kedvezőbb: az első versenyszámért 30 eurót, minden további versenyszámért 10 eurót kell fizetni. (A verseny helyszínén az első versenyszámért 35, minden további versenyszámért 15 euró/versenyszám a nevezési díj). A nevezéssel kapcsolatos információk ide kattintva találhatók.

A második Hungarian Dance Open meghirdetett 13 kategóriájában már közel 250 nevezés érkezett 24 országból. Legtöbben a felnőtt latin versenyre regisztráltak eddig: 45 páros szerepel a listán, de a felnőtt standard versenyre is neveztek már 39-en. (2015-ben az első versenyre közel négyszáz nevezés érkezett.) Minden kategóriában lesz kiért izgulni, hiszen legalábbb egy magyar nevező minden számban van.

A TáncSport Magyar Bajnokságok és Hungarian Dance Open versenyeire belépőjegyek a Ticketportál weboldalán és jegyirodáiban kaphatók.