Társastánc is lesz a családi mozgásfesztiválon

2015. szeptember 6-án rendezi meg Budapesten, a Kopaszi gáton a Magyar Szabadidősport Szövetség a Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztivált, amelyen a táncot is kipróbálhatják az érdeklődők a mintegy 90 mozgásforma között.

A táncolni vágyók idén is több stílusból válogathatnak a Tánc Teraszon, a társastánc lépéseiből Bánkúti Ágnes többszörös senior latin magyar bajnok ad majd ízelítőt és sok szeretettel várja azokat is, aki pár nélkül érkeznek. A latin-amerikai és a standard táncok mellett divattáncokat - salsa, mambó - is tanít a 15 éves Casablanca Táncklub alapító tanára. A táncklubban egyébként egy ideje csak hölgyeknek is van latin tánc, hiszen sokan szeretnének táncolni, de egyedül vannak és nem szívesen táncolnának idegenekkel.

A tánc az a sport, amelyet elkezdeni sosem késő, előképzettség nem szükséges hozzá, aki sosem sportolt korábban az is érhet el benne sikereket. Amit bátran kijelenthetünk a táncról, hogy javítja a kondíciót és a koncentrációs képességet, csökkenti a stresszt, boldogsághormonokat szabadít fel.

A rendezvény időpontja: 2015. szeptember 6. 10-17 óra között

A rendezvény helyszíne: Budapest, XI. kerület, Kopaszi gát

A rendezvény ingyenes!

(Forrás: masport.hu)

Címkék: