Táncosok Klubja: várja a táncosokat az új terem

Egy héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Táncosok Klubja hamarosan új helyen fogadja a táncosokat. Nos a költözés a hét elején megtörtént, kedd óta a Duna Plázában várják a táncosokat. A bevásárlóközpont második emeletén, a mozi közelében két üzlethelységet alakítottak át táncteremmé, a kisebbik terem is elég tágas, a nagyobb pedig még standard táncokhoz is megfelelő méretű. A termek és az előtér folyamatosan szépül, hogy igazi klubhangulat legyen, ahol jó táncolni, ahol jó tánc után kicsit megpihenni. Az első napok után pozitív visszajelzések érkeztek a táncosoktól, tetszik nekik az új hely.

emanuele soldi

Az új terem parkettjén az első napokban igazi világklasszis táncosok tanítottak: Emanuel Soldi és Elisa Nasato adott magánórákat, valamint csütörtök este ők vezették a practice-t. Több mint húsz táncos volt a parketten az esti edzésen, többek között Andrea Silvestri és Váradi Martina. A parkett mellett is nagy volt az érdeklődés, sokan voltak kíváncsiak a párosok edzésére, és sokan megálltak a pláza folyosóján érdeklődőn figyelve a benti eseményeket. Ki tudja, talán utóbbiak is kedvet kapnak ehhez a nagyszerű művészi sporthoz, és hamarosan tánccipőt húznak... 

elisa nasato

A Soldi, Nasato páros a practice-en nem kímélte a táncosokat, a Silvestri, Váradi kettősnek például végig kellett táncolnia Alesha Dixon: The boy does nothing című 3,5 perces számát hol gyorsított, hol lassított tempóra. Az sem volt túl könnyű feladat még a legjobbaknak sem, amikor lassított tempójú szambára és cha-cha-chára kellett táncolni. Ennek ellenére igazán jó hangulatú volt a practice, volt még energia egy kis bolondozásra is a végén, amit jól bizonyít ez a csoportkép is. 

A Táncosok Klubja - egyelőre - hétköznap 15 és 21 óra, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között tart nyitva.

A Táncosok Klubja sok szeretettel vár minden táncost, friss információk a http://www.tancosokklubja.eu/index.html weboldalon, illetve a Facebook/Táncosok Klubja oldalon találhatók.

(Fotók: Mike Pix)