Szőke Tisza 2018: még lehet nevezni

A hétvégén tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Szőke Tisza nemzetközi táncversenyt Szegeden, amelyen klubközi versenyek és WDSF Openek is lesznek. A nyári szünet előtti utolsó versenyre még lehet nevezni.

A 24 klubközi kategóriára több mint 150 nevezés érkezett kedd délutánig a szövetség nevezőprogramján keresztül. A tizenhárom WDSF kategóriában is egyre népesebb a nevezők listája, Angliától Montenegrón át Kazahsztánig huszonkét országból jelezték a táncosok a részvételi szándékukat.
A kedd délutáni állás szerint az International Standard Openre érkezett a legtöbb nevezés - a szövetség oldalán és a verseny honlapján is lehet nevezni - itt 27 páros részvétele várható jelenleg. Nem sokkal mard el ettől az International Latin Open létszáma sem, itt 23 páros regisztrált eddig. Az Ifjúsági Openekre is 20-21 nevezés érkezett, a Junior II. Latin Opennél is közelít a húszhoz a létszám, a Senior III. Standard Openre is húsz regisztráció van már. Egyetlen versenyszám van, a Junior I. Standard Open, ahol egyelőre nincs legalább tíz nevező, itt nyolc páros jelezte eddig az indulását. A Senior II. Standard Open kivételével minden kategóriában érkezett már nevezés magyar párostól, így lesz kinek szurkolni az Open versenyeken a szegedi városi sportcsarnokban. A nevezési határidő  június 13-án szerdán jár le, így várhatóan még tovább nő a nevezések száma.

A versenyre nem csak a táncosokat, hanem a nézőket is várják, az egész napra szóló belépőjegy elővételben 2.200 Ft, a helyszínen 2.600 Ft, az asztalhoz szóló jegy 6.000 Ft-ba kerül a verseny honlapján található információk szerint.

A Szőke Tisza táncverseny kiírása ide kattintva olvasható.

Címkék: