Ösztöndíj pályázat versenytáncosoknak

A Magyar TáncSport Szakszövetség ösztöndíj pályázatot hirdet versenytáncos párosok és junior formációk részére a 2017-es évre. 

Sportösztöndíj 2017
A pályázat célja a versenytánc szakágban aktívan versenyző, kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó legalább négy, legfeljebb öt páros támogatása. Az ösztöndíjra jelentkezhetnek a versenytánc szakágban aktívan versenyző Junior, Ifjúsági vagy U21 korosztályú párosok (a 2017-es évben aktuális korosztály számít), akik standard és latin táncokban egyaránt aktívan versenyeznek, Standard és Latin-amerikai táncokból is legalább B osztályban. A pályázatban elnyert összeget a versenyzéssel összefüggő költségekre (nevezési díjak, utazás, szállás és edzőtábor költségei) - az elnyert támogatási összeg legfeljebb 60%-áig lehet felhasználni. Az ösztöndíj a válogatott keret külföldi trénereivel való magánórák költségeire is használható.

Junior Formáció 2017
A pályázat célja az utánpótlás korosztályú standard formációs csapatok támogatása a 2017-es Táncsport Magyar Bajnokságra való felkészülésben. Pályázati támogatásban legfeljebb három junior standard formáció részesülhet. A pályázaton azok a versenytánc szakágban regisztrált egyesületek vehetnek részt, aki vállalják, hogy formáció csoportjuk indul a 2017-es Formációs Magyar Bajnokságon junior standard vagy junior társasági táncok kategóriában. (A koreográfiáknak mindenképen standard táncokból kell állniuk.) A pályázatban elnyert összeget a versenyzéssel összefüggő költségekre (nevezési díjak, utazás, szállás, teremköltség és edzőtábor költségei) kell felhasználni.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. december 1.

További részletek és pályázati űrlap az MTáSZ honlapján ide kattintva.

(Forrás: MTáSZ)

Címkék: