Mozdulat a Várban

Egy különleges este részesei lehetnek azok, akik jegyet váltanak a Mozdulat a Várban elnevezésű eseményre 2015. november 19-éreKettős ünnep lesz ezen az estén a Budai Várban, hiszen bemutatkozik a Mozdulat Magazin a közönségnek, míg az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar versenytáncosa, Törökgyörgy Melinda és párja, Andrej Skufca egy fergeteges showműsorral zárja le a csodálatos versenyzői pályafutását.

A Mozdulat Magazin Európában az első olyan magazin lesz, amely a tánc valamennyi ágával foglalkozik az akrobatikus rock'n'roll-tól a látványtáncon és a salsán át a versenytáncig. A versenyek és azok eredményei mellett riportok, interjúk, színházi és programajánlók, hasznos tanácsok és tudnivalók lesznek a kéthavonta megjelenő lapban.

Törökgyörgy Melinda amatőrként világ- és Európa-bajnoki címig jutott latin táncokban, majd profiként Andrej Skufca oldalán Európa-bajnoki címet és két világbajnoki bronzérmet szerzett. A páros közös pályafutása során minden versenyén döntőbe jutott.

Az est fellépői:
- Belucz Levente és Farkas Gréta - a jövő reménységei, latin táncok
- Budai László - Argentin Tangó
- Masa Knez - Afro tánc
- Elisabetta Mascitelli - Flamenco
- Szmolinka Eszter Mahasti - Hastánc
- Zsom Olivér és Vozár Boglárka, Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes - standard és latin show
- Michelle - Tóth Orsi - latin táncok
- Andrej & Melinda - latin táncok

Műsorvezető: Müller Attila

Vendégek: a Szombat Esti Láz sztárjai

mozdulat

Az esemény időpontja: 2015. november 19. 19 óra

Az esemény helyszíne: Budavár Szalon - Budapest, I. kerület, Országház u. 28. 

Belépőjegy: 4.900 Ft - amely korlátozott számban elővételben kapható az alábbi helyszíneken:
Pro-Art Táncstúdió (Kistelek, Kossuth u. 5.) Excellence Tánckellék Központ (Budapest, Duna Pláza), Reform Konyhabútor Stúdió (Szeged, Brüsszeli krt. 3.)
vagy
- átutalással fizetés esetén a helyszínen vehető át. Számlaszám: Fontana Credit Takarékszövetkezet 57400145-10001590, a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a vásárló nevét, címét, telefonszámát és a jegyek darabszámát

Címkék: