Maribor Open 2012: dobogós magyar párosok

Szlovéniában, Mariborban rendeztek a hétvégén WDSF Opent, amelyen több páros is képviselte a magyar színeket.

A Latin World Opent szombaton rendezték meg, itt a 73 fős mezőnyben három magyar kettős mérettette meg magát. A legjobb helyezést a Schreiner Balázs, Balogh Diána kettős érte el, az elődöntőről két hellyel lemaradva a 26. helyen végeztek. Balázs Zsombor és Youssef Adelina a 30., Király Márk és Kaldenecker Enikő a 38-40. helyet szerezte meg.

A Király, Kaldenecker páros az ifi Standard Openen is elindult, ott a 44 induló közül a 29. helyet szerezték meg.

A Gyerek I-II. Standard Open verseny 16 indulója között a Rischák Balázs, Dajka Csenge kettős bronzérmet szerzett a 16 párost számláló mezőnyben. Vasárnap a Latin Open versenyben a Rischák, Dajka kettős a második helyen végezett a 16 induló közül.

Vasárnap az Ifjúsági Latin Openen Hídi Balázs és Szőke Zsuzsanna bejutott a döntőbe és bronzérmet szereztek egy román és egy orosz páros mögött. Az 50 fős mezőnyben volt még egy magyar duó, Király Márk és Kaldenecker Enikő éppen csak lemaradt az elődöntőről, a 25. helyet szerezték meg.

A Standard World Open 62 párost számláló mezőnyében három magyar kettős indult. László Csaba és Páli Viktória bejutott a döntőbe és felállhattak a dobogóra, a harmadik helyet szerezték meg. Szepesi József és Farkas Bettina számára az elődöntő jelentette a végállomást, a 15. helyen végeztek. Balázs Zsombor és Youssef Adelina a 27. helyen zárta a versenyt.

(Forrás: WDSF)