Magyar sikerek Jihlavában

2012. június 23-án a csehországiJihlavában rendezték meg az idei első félév utolsó WRRC Akrobatikus Rock&Roll Világkupa versenyét serdülő, junior és felnőtt 'B' kategóriában. Ismét minden kategóriában éremmel térhettek haza a magyar versenyzők.

Serdülő kategóriában - 74 induló közül - Király Ádám és Novák Dorottya ezüstérmet szerzett, Meskó Patrik és Czetl Fanni 9. lett. Junior kategóriában Krivenkó Krisztián és Mészáros Nikolett a dobogó második fokára állhatott fel, míg Vajda Tamás és Oravecz Zsófia a dobogóról éppen lemaradva a 4. helyen zárta a versenyt.

A Felnőtt 'B' kategóriában hat magyar páros nevezett, közülük három a döntőbe is bejutott. Ezen a napon Tramontini Péter és Gál Boglárka bizonyult a legjobbnak ebben a számban, így nekik szólt a himnusz a cseh városban. Báger Balázs és Horváth Nikolett bronzéremmel zárta a viadalt, Pető Gábor és Gölöncsér Adrienn pedig az 5. helyet szerezték meg a döntőben. Sárdi Adrián és Kovács Anita Flóra a 8. helyen végzett, Tóth Bence és Hönich Heléna a 10., Bánhidi Dániel és Révész Panna a középdöntőben a 12. helyen fejezték be a versenyzést.

(Forrás: MTáSZ)