Maffia 2: Szabadon a Rock 'n' Roll Fogságában! - bemutató

2014. május 11-én, vasárnap mutatják be a Kolibri TSE új táncelőadását Budapesten, a MOM Kulturális Központban, amelyre sok szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne "visszarepülni" az időben a múlt század 20-as és 50-es éveibe a swing és a rock'n'roll világába.

Maffia 2: Szabadon a Rock 'n' Roll Fogságában! egy gengszter történet a tánc nyelvén, amely a '20-as években kezdődik (I. felvonás: Maffia swing 1920.), majd hosszú raboskodás után egy új korszakban az '50-es években (II. felvonás: Szabadon a rock and roll fogságában) ér véget. A nézők végig kísérhetik a főhősöket ezen a két izgalmas korszakon, miközben ők változatos táncstílusokban mesélik el történetüket: lesz Charleston, Swing, Lindy Hop, Balboa, Boogie-woogie, Rock and roll. Az előadásban a Pilisi Kolibri Sport-Tánc Egyesület amatőr táncosai szerepelnek, akik között van Európa-, magyar és világbajnok, és akik mögött több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll.

maffia swing

A táncelőadás rövid története:
Matrózok érkeznek a városba, ahol az első italozás közben kizsebelik őket a helyi mulató csábos hölgyei. A megszerzett összeget a kisváros maffiafőnökéhez viszik, amikor az egyik csinos hölgy, Kate, megtetszik Donnak a maffiafőnöknek, amit nem néz jó szemmel a maffiózó barátnője, Donna. Féltékenységből Donna kitervelt csapdát készít Kate-nek, mintha az meglopta volna a Dont. A kijelölt végrehajtó a maffia legújabb tagja Ghino, aki - meglátva a gyönyörű Kate-t - képtelen elkövetni a gyilkosságot. Az első pillanattól vonzalmat érez iránta, s gyengeségében elereszti.

Az előadás időpontja: 2014. május 11. 17 óra

Az előadás helyszíne: MOM Kulutrális Központ Színházterem - Budapest, XII. kerület, Csörsz u. 18.

További információ: Salik Gyulánál telefonon a +36 30/676-9587 számon, e-mailben a salikgyula@gmail.com címen, valamint a Maffia Swing honlapján.

Címkék: