Latin Carnevál Akadémia - képezd magad!

A Latin Carnevál, a Csillag születik tehetségkutató műsor döntős csapata az elmúlt években bejárta a világot, nagy sikerük van jelenleg is az óceánjáró hajókon, folyamatosan kapnak felkéréseket különféle – nem csak hajós - show műsorokra. A Latin Carnevál Akadémia azért jött létre, hogy kiszolgálja a Latin Carnevál Produkciót, minőségi utánpótlást biztosítson számukra. Légy te is az akadémia tagja, hogy jobb esélyed legyen egy színvonalas táncshow-ban szerepelni!

Az akadémián specifikus képzés lesz, hetente háromszor nem csak latin és standard tánctudásodat csiszolhatod, lesz képzés más táncstílusból a flamencótól a swingig, és megtanítják például a színpadi mozgást is. Az akadémia megálmodóinak célja, hogy megfelelően felkészítsenek minden táncost, folyamatosan szinten tartsák, frissítsék a tánctudásukat, hogy jobb esélyekkel vegyenek részt a válogatásokon, minél hamarabb kapjanak munkát.

A táncos munkákról fontos tudni, hogy nem csak éves és féléves szerződéseket kínálnak a megrendelők, vannak 1-2 hónapos és néhány alkalomra szóló lehetőségek is! A Latin Carnevál Produkió az Actual Art Agency közreműködésével igyekszik minél több munkát biztosítani a képzett táncosoknak.

A Latin Carnevál Akadémia díjmentes nyílt napot tart 2015. november 15-én, melyre sok szeretettel várják mindegyik táncstílus táncosait – versenytáncosok esetében legalább C osztályig eljutott táncosokat –, még az érdeklődő szülőket is! A résztvevők ezen a napon - 9:30 és 14 óra között - betekintést nyerhetnek abba, hogy miről szól az akadémia, megismerkedhetnek a képzési rendszerrel.

A Facebookon a Latin Carneval Academy Nyílt nap esemény alatt kell előzetesen jelezni a részvételi szándékot, hogy a szervezők is pontosabb képet kapjanak az érdeklődők létszámáról.

További információk az akadémiáról a Facebookon a Latin Carneval Academy oldalon, e-mailben a latincarnevalacademy@gmail.com címen és telefonon Fürst Ágnesnél a +36 30/937-3558 számon. 

Címkék: