Közeledik a bajnokság - Nevezz és vegyél jegyet!

Már csak másfél hét és itt az első bajnoki hétvége! A Magyar TáncSport Szakszövetség 2015. február 7-én és 8-án rendezi meg a TáncSport Magyar bajnokságokat - 15 kategória magyar bajnokságát írták ki erre a két napra -, amelynek keretében zajlik majd a Hungarian Dance Open is. Jelen állás szerint 20 nemzet táncosai látogatnak el Szigetszentmiklósra, a szomszédos országok kettősei mellett már többek között dán, finn, ciprusi, litván fehérorosz, spanyol, bolgár, orosz párosok is neveztek. Jó hír, hogy mind a 13 meghirdetett versenyszámban szurkolhatunk majd a mieinknek, már minden kategóriában van legalább egy magyar páros benevezve.

A magyar bajnokság versenyszámaira 2015. február 2-án hétfőn éjfélig lehet nevezni már az új nevezőprogramban. Figyelem! A február 21-22-ei kűr és formációs bajnoki versenyszámok nevezési határideje is 2015. február 2.!
Nevezés a magyar bajnokságra: http://mtas68.ns2.ev2.hu/nevezes/ 

A Hungarian Dance Open WDSF verseny nevezési határideje 2015. február 6., de a szövetség arra kéri a magyar párosokat, hogy minél hamarabb adják le a nevezéseket!
Hungarian Dance Open nevezés: http://www.hungariandanceopen.com/entries

A szövetség által első alkalommal megrendezett WDSF versenyre folyamatosan érkeznek a nevezések, eddig a WDSF International Standard Open mezőnye a legnagyobb, itt már 32 pár nevezett. A WDSF International Latin Openre 28 páros regisztrált január 27-én estig, köztük van a hatszoros magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina is, akik a latin világranglistán az előkelő 15. helyen állnak. 

A szövetség reméli, hogy a magyar versenyzők kihasználják a lehetőséget és elindulnak a hazai rendezésű WDSF Openen. A 2013-as latin magyar bajnok Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes és a korábban tíztáncban valamint latinban bajnoki bronzérmes Süttő Roland és Tombácz Anikó is abban bízik, hogy minden magyar páros résztvesz a Hungarian Dance Openen. Ők úgy gondolják, hogy remek lehetőség hazai környezetben egy nemzetközi pontozógárda előtt nemzetközi mezőnyben versenyezni, nem kell messzire utazni sem, ami az anyagiakat tekintve szintén kedvező és nem utolsó sorban jó főpróba az Open a két héttel utána következő magyar bajnokságra.

Érdemes a belépőjegyeket is megvásárolni elővételben a Ticketportal jegyirodáiban vagy honlapján, mert a helyszínen vásárolt jegyekre darabonként 500 Ft kezelési költséget számítanak fel! A jegyekkel kapcsolatos információk itt találhatók. A szövetségben érdeklődésünkre elmondták, hogy jól fogynak a belépőjegyek.