Két hét múlva rendezik a Kistelek Opent

2015. szeptember 19-én és 20-án Kistelekre várja a versenytáncosokat a Pro-Art Táncstúdió: szombaton klubközi és ranglistaverseny lesz, míg vasárnap - két évnyi szünet után - ismét WDSF Opent rendeznek.

Zsom Olivér, a Pro-Art Táncstúdió vezetője elmondta gőzerővel zajlanak az előkészületek, hogy ismét a jól megszokott színvonalas versenyt rendezhessék meg. Az elmúlt két évben ranglista és meghívásos Grand Prix verseny volt a csongrádi kisvárosban, de az idén ismét lesz WDSF Open, szám szerint a XII. Kistelek Open, amelynek nagyon sokan örültek, többek között a versenyre felkért külföldi pontozók is. Neves lesz a pontozói gárda: Holger Nitsche, Federico Filippone, Jürgen Neudeck, Jaroslav Kucera is árgus szemekkel figyeli majd a párosokat a parkett széléről. Az elismert szakemberek nem csak vasárnap, hanem  szombaton is szerepet kapnak, ugyanis öt külföldi és két magyar pontozó lesz a ranglistaversenyeken.

A 19-ei klubközi és ranglistaversenyekre az MTáSZ nevezőprogramjában szeptember 14-én éjfélig lehet nevezni, míg a nemzetközi versenyre szeptember 18-a a nevezési határidő. WDSF Opent öt kategóriában rendeznek: a felnőtteknek International Latin Opent, a Senior I. és az Ifjúsági korosztálynak Standard és Latin Opent. Emellett Junior I., Junior II., és Gyerek kategóriában Open versenyt és Basic versenyt is rendezenek latin és standard táncokban egyaránt.

Természetesen a Kistelek Openen nem maradhat el a show sem: Andrej Skufca és Törökgyörgy Melinda párosát mindkét napon megcsodálhatja a közönség. És várható egy meglepetés produkció, amelyben a latin és a standard táncok is szerepet kapnak.

További információk a versenyről a Kistelek Open honlapján.