Jön a 7. Tánciskolák éjszakája

Varázslattal készül a 7. Tánciskolák Éjszakája, amelyet 2016. szeptember 9-ére hirdettek meg. Ezen a péntek estén kinyílnak az ország legjobb tánciskoláinak kapui, a fergeteges Tánciskolák Éjszakájának központi helyszíne a fiatalok legkedveltebb szórakozóközpontja, a Gozsdu Udvar lesz. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan színes programok, változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és tánckóstolók várják az érdeklődőket a varázslatos estén. Az esemény előtt a város legnépszerűbb szórakozócentrumában, a Gozsdu Udvarban hangolódhat majd a közönség tánctanárok segítségével a péntek éjjel csúcspontjára.

"Tánciskolánk az első alkalom óta vesz részt a Tánciskolák Éjszakáján és minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el jobban. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is mindig hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően többek között a látványos és igényes műsornak, amit tehetséges és elismert koreográfusaink és táncosaink állítanak színpadra, ezzel is teljesebbé téve ezt a mozgalmas éjszakát. Idén is várunk minden érdeklődőt sok szeretettel a tánciskolánkban" - hívja táncba a látogatókat Kárpáti András, a Hölgyválasz Táncstúdió szakmai vezetője.

Az Oktogon Tánc Centrum is minden évben részt vett a különleges rendezvényen. "Úgy gondoljuk, ez az esemény ugyanolyan fontos, mint például a Múzeumok Éjszakája. Egyesületünk célja a tánckultúra ápolása, minél szélesebb körben történő terjesztése. Mivel ez az esemény szintén azért jött létre, hogy minél több ember ismerkedjen meg a tánciskolák, táncstílusok világával, számunkra nem is kérdéses, hogy évről-évre részt veszünk benne. A Tánciskolák Éjszakája azoknak is szól, akiket már megérintett a tánc világa, s ezen az estén kapnak egy újabb kedvezményes lehetőséget, hogy egy jót táncoljanak, lehetőséget, hogy kiválaszthassák, hová járnának szívesen tanulni. Valamint azok számára is tökéletes választás, akik még csak kacérkodnak a gondolattal, hogy elkezdjenek valahová járni. Ezen a rendezvényen sokkal kötetlenebb formában lehet betekinteni a tánciskolákba, nem kell rögtön elköteleződni, nagyobb a tömeg az órákon is, így aki félénk, szégyenlős, még könnyebben el tud vegyülni" - mesél az éjszakáról Mojs Brigitta, az Oktogon Tánc Centrum iskolavezetője.

tánciskolák éjszakája

"Hogy miért érdemes ezen az éjjelen velünk tartanod? Mert elsajátíthatod a kedvenc táncod alaplépéseit, megcsodálhatod, hogy csinálják mindezt a profik, tánctanfolyam-kedvezményeket is kifoghatsz, értékes nyereményekkel gazdagodhatsz, emellett pedig szórakozhatsz, és új barátokat is szerezhetsz. Megéri, ugye? Tarts velünk, és add át magad a ritmusnak egy éjszakára!" - ezt üzenik a szervezők.

Akik már biztos, kinyitják kapuikat: Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola Szeged.

Az eseményre minden résztvevő tánciskola külön programmal készül, részletek hamarosan a http://tanciskolak-ejszakaja.qualitis.hu/ oldalon.

(Forrás: Just Creative)

Címkék: