Három WDSF Open győzelem a Spirit kupa második napján

2022. április 3-án Kiskunmajsán a II. Spirit kupa második versenynapján hat WDSF Open és hat DSE Grand Prix versenyszámban hirdettek győztest. Három WDSF Open kategóriában magyar győzelem született, emellett egy bronzérmet is szereztek a magyar párosok. A DSE versenyekben egy magyar arany és egy ezüstérem született.

Az International Latin Open 38 fős mezőnyében a döntőbe egy magyar páros jutott be, Miha Zerjav és Karcagi Laura aranyérmet szerzett. A középdöntőben Suti András Zsolt és Tóth Katalin a 10., Novák István és Ema Pilic a 11., Gáspár Patrik és Szondi Fanni a 12. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Bánáti Marcell és Szendrei Csilla a 14. Petrenkó Tamás és Juhász Dóra a 15., Patkós Máté és Sulyán Lilla Katalin a 19., Veréb Dániel és Unger Fanni a 20., Pilka Zoltán és Kiss Beatrix a 21. helyen végzett. Fésűs Ákos és Kőmíves Lara a 25., Török Tamás és Gyurkovits Éva a 26., Szőnyi Balázs és Kovács Anna a 28., Labancz Gábor és Susánszki Éva a 30., Éder Barnabás és Bende Cintia a 31., Jankovics Attila és Szilvágyi Alexandra a 32., Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 33., Pölyhe Máté és Iszlatyi Kinga Annamária a 34., Práger Mátyás és Bednarik Bianka a 35. lett.

Az Ifjúsági Latin Open 25 fős mezőnyében négy magyar páros jutott a döntőbe: Tóth István Aramisz és Lilly Cantineau megnyerte a versenyt, Hartlein Ákos és Farkas Gréta a 4., Horváth András és Szvetnyi Emese Csilla  az 5., Balázs Dominik és Balogh Zsófia a 6. helyet szerezte meg. A középdöntőben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a 9., Annus László és Bényi Hanna Kamilla a 11., Havas Márk és Farkas Gréta a 12. helyen végzett. Az elődöntőben Antal Krisztián és Horváth Flóra Kamilla a 13., Barkaszi Bálint és Salamon Sára a 14., Fésűs Ákos és Kőmíves Lara a 15., Palásthy Nándor és Dienes Rozi a 18., Sütő Zalán és Gáspár Gréta a 19., Fedelin Márk és Kaáli Anna a 20., Rácz Norbert és Szász Barbara a 22. helyen zárt. Raffai Róbert Balázs és Baráth Luca a 23. lett. 

A Senior I. Standard Openen a 11 fős mezőnyben két magyar páros volt a döntőben, Kemény Tamás és Princz Nóra felállhatott a dobogó tetejére, Váczi Márk és Váczi Noémi a 6. helyen végzett. Az elődöntőben Goran Matkovics és Mariana Budnychenko a 9. helyen zárt.

A Senior II. Standard Openen 14 páros indult, Németh Tamás és Nagy-Makra Elzita bejutott a döntőbe és ott az 5. helyet szerezték meg.

A Senior III. Standard Open 14 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és bronzérmet szereztek két olasz páros mögött.

A Senior IV. Standard Openen a 6 fős mezőnyben, Bánfi Antal és Salgó Mariann a 4. helyen végzett.

A DSE Grand Prix Junior II. Latin versenyben Kosztolányi Elek és Bartók Laura ezüstérmes lett, Perjési Milán és Mihók Milla az 5., Fehér Erik és Terdik Tímea a 6. helyent szerezte meg. A középdöntőben Bódis Botond és Balassa Bibor a 7., Beke Mátyás és Darabos Emma a 8., Farkas Bernát Jakab és Szekeres Lilla Sára, valamint Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna a 9. helyen végzett. Az elődöntőben Rozina Ákos és Kapronczai Sára Panna a 14. helyen zárt.

A DSE Grand Prix Junior II. Standard versenyt a 19 fős mezőnyben Kosztolányi Elek és Bartók Laura nyerte meg, Rozina Ákos és Kapronczai Sára Panna az 5., Fehér Erik és Terdik Tímea a 6. helyen végzett a döntőben. A középdöntőben Farkas Bernát Jakab és Szekeres Lilla Sára a 8., Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna a 9.,  Bódis Botond és Balassa Bibor, valamint Beke Mátyás és Darabos Emma a 10. helyen zárt. Az elődöntőben Kupa Norbert Krisztian és Szabó Bernadett a 16., Nagy Gergő és Bugár Zsófia a 17. lett. 

DSE Grand Prix Junior I. Latin versenyben a 8 fős mezőnyben Halmóczki Márk és Ngoc Quynh Anh Tran a 6., Kudomrák Noel és Péntek Bori a 8. helyen végzett.

DSE Grand Prix Junior I. Standard verseny 7 fős mezőnyében Kupa Norbert Krisztián és Szabó Bernadett a 6., Nagy Gergő és Bugár Zsófia a 7. helyen zárt.

A DSE Grand Prix Juvenile Latin versenyben Beznoszka Dávid és Beznoszka Anita Anna az 5. helyen zárt.

A DSE Grand Prix Juvenile Standard versenyben Beznoszka Dávid és Beznoszka Anita Anna az 5. helyen végzett.

A versenyen Szűcs Simon pontozott.