Három érem Pieve di Cento-ból a WDSF Openről

Remek magyar eredmények születtek az olaszországi Pieve di Cento-ban megrendezett WDSF Open versenyen: mindhárom színű éremből jutott egy a magyar párosoknak vasárnap.

A Junior II. Standard Openen 11 kettős indult, a korosztály magyar bajnoka Kulják Krisztián és Bálint Nikoletta - hasonlóan az egy héttel ezelőtti brno-i versenyhez - ismét a legjobbnak bizonyult, ők állhattak fel a dobogó tetejére. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra is ott volt a döntőben, ők a 3. helyet szerezték meg.

A Junior II. Latin Openen Kulják Krisztián és Bálint Nikoletta a 20 fős mezőnyben bejutott a döntőbe és ott az 5. helyre rangsorolták őket a pontozók. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra középdöntős volt, ők a 12. helyen végeztek.

A Senior I. Standard Openen Balogh Csongor és Szabó Anita folytatta a hónapok óta tartó jó szereplését, ismét dobogóra állhattak, a 28 induló közül a 2. legjobbnak látták őket a bírók.

Szombaton a WDSF Latin World Openen a 113 fős mezőnyben Maurizio Serra és Balázs Anita a legjobb 48 között fejezte be a versenyt, a 37. helyet szerezték meg.

Pénteken a Latin Rising Star versenyen az 56 induló közül Maurizio Serra és Balázs Anita bejutott a középdöntőbe és a 14. helyen végeztek.

(Forrás: WDSF)