German Open:a negyedik nap eredményei

A German Open negyedik versenynapján elkezdődött a Latin Grand Slam verseny, magyar párosok ezen kívül még négy kategóriában voltak érdekeltek pénteken.

A Standard Grand Slamen a 257 fős mezőnyben a még ifjúsági korú Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a harmadik fordulóig jutott, ott két kínai és egy orosz párossal holtversenyben a 115-118. helyen végeztek.

A Junior II. Standard Open 103 fős mezőnyében Urbán István és Urbán Lilla a harmadik fordulóig jutva a 28-33. helyet szerezte meg. Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a 71-72., Kozák László és Juhász Dóra a 76-77. helyen végzett.

A Gyerek II. Standard Openen az 55 fős mezőnyben Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna a 49-50. helyen zárt holtversenyben egy moldáv duóval.

A Felnőtt A Latin verseny 154 fős mezőnyében mindhárom magyar páros a második fordulóban fejezte be a szereplését Nagy Márk és Unger Fanni az 51-52., Gál Krisztián és Loch Jázmin, valamint Bencsik Gergő és Sándor Szilvia az 53-55. lett.

A Latin Grand Slamen az első forduló zajlott le a mai napon, Andrea Silvestri és Váradi Martina két csillagos kiemeltként csak holnap lép parkettre, Zilahi Szabolcs és Gede Andrea továbbjutott, míg Bencsik Gergő és Sándor Szilvia a 186-189. helyen végzett a 261 fős mezőnyben.

(Forrás: WDSF, GOC)