German Open, 4. nap

A German Open negyedik versenynapján a Latin Grand Slam verseny befejeződött, míg a Standard Grand Slam versenyzői az első köröket teljesítették. 

A Latin Grand Slam befejező napján sajnos már nem volt magyar páros versenyben, ők az első és a második körben fejezték be a viadalt. A 345 fős mezőnyben a legjobb 12 közé hat orosz, két német, egy-egy olasz, moldáv, francia és dán kettős jutott be. A döntőbe a moldáv Goffredo, Matus, az olasz Langella, Moshenska, a német Balan, Bezzubova, a francia Schmitt, Salikhova, valamint az orosz Kiselev, Balaeva és Tsaturyan, Gudyno duó táncolt. A győzelmet az olasz színeket képviselő világbajnok Aniello Langella, Khrystina Moshenska szerezte meg az Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno és az Andrey Kiselev, Anastasia Balaeva orosz duó előtt.

A Junior I. Latin versenyben Nagy Márk és Vörös Liza közel volt ahhoz, hogy bekerüljön a 24 fős elődöntőbe a 119 induló közül, a fiatal kettős több párral a 26-32. helyen végzett holtversenyben.

Egy fontos információ: Az Eurosport 2 augusztus 17-én szombaton este 21:45-től a Latin Grand Slam versenyről egyórás összefoglalót sugároz, majd közvetlenül utána élőben lesz látható a Standard Grand Slam verseny döntője!

 

Latin Grand Slam (345 induló):
1. Aniello Langella, Khrystina Moshenska (Olaszország)
2. Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno (Oroszország)
3. Andrey Kiselev, Anastasia Balaeva (Oroszország)
4. Marius-Andrei Balan, Nina Bezzubova (Németország)
5. Gabriele Goffredo, Anna Matus (Moldova)
6. Charles-Guillaume Schmitt, Elena Salikhova (Franciaország)
...
154-157. Mészáros Mihály, Szatmári Dorottya (Magyarország)
202. Filotás Márk, Barkóczi Zsófia (Magyarország)
214-218. Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes (Magyarország)
234-238. Horváth Kende Soma, Karcagi Laura (Magyarország)
239-243. Püspöki Dávid, Markó Ágnes (Magyarország)
288-289. Horváth kristóf, Szatmári Orsolya (Magyarország)

(Forrás: GOC)