Eredmények a WDSF Openekről

A világversenyek mellett ezen a hétvégén is több városban rendeztek WDSF Open versenyt, amelyeken magyar párosok is parkettre léptek.

Bulgáriában, Yambolban az International Latin Openen a 24 fős mezőnyben Süttő Roland és Tombácz Anikó bejutott a középdöntőbe és a 9. helyen végzett, míg Urbán Tamás és Répás Szilvia az elődöntőben a 15. helyen zárt. Az Urbán, Répás páros a Standard Open 11 fős mezőnyében a döntőben jutott és 4. lett.

Németországban, Drezdában a Tíztánc Openen 17 páros indult, Paszternák Christopher és Magnucz Dóra a 10. helyen végzett.

Olaszországban, Pescarában a Latin Openen a 39 fős mezőnyben Hende Máté és Babos Eszter a 26. lett. A páros a Latin Rising Stars verseny 23 indulója között a 16. helyen zárt.

Lettországban, Rigában a Tíztánc világbajnokság utáni napon a Standard World Openen a 60 induló között Hegyes Bertalan és Kis Violetta a 31. helyen végzett.

Németországban, Drezdában a profi Latin Openen a 11 fős mezőnyben Turcsány Gergely és Bendó Csilla a döntőről éppen csak lemaradva a 8. helyen zárt, míg Gellai Tamás és Vorobchenko Darya a 11. lett.

Kínában, Nanjingban a profi Latin Openen - a profi Standard világbajnokság után egy nappal - a 22 fős mezőnyben Püspöki Dávid és Markó Ágnes bejutott a középdöntőbe és a 11. helyet szerezte meg.

Püspöki Dávid és Markó Ágnes szambája az Open 1. körében:

 

(Forrás: WDSF)