Egy magyar páros táncolt a UK Openen

Ezen a héten rendezték meg a WDC égisze alá tartozó UK Opent Angliában, amelyen egy magyar színekben induló páros vett részt, de több magyar vonatkozású remek eredmény is született Bournemouth-ban.

Az amatőr Latin verseny 145 fős mezőnyében Filotás Márk és Barkóczi Zsófia a második körben búcsúzott, a 101. helyen zártak. A kanadai színekben induló Hatházi Ádám és Morgana Lakatos-hayward a 25. lett.

Az amatőr Standard versenyen 107 páros indult, a Filotás, Barkóczi páros itt is a második körig jutott, a 87. helyen végeztek.

Az amatőr Latin Rising Star versenyen a 119 fős mezőnyben Filotás Márk és Barkóczi Zsófia a 91. lett. A versenyt Hatházi Ádám és Morgana Lakatos-hayward nyerte meg.

A profi Latin Rising Star verseny 150 fős mezőnyében az osztrák színekben induló Michele Prioletti és Tóth Orsolya az elődöntőben a 20. helyen végzett. A profi Latin versenyben a 189 induló között a Prioletti, Tóth kettős a 63. lett.

A profi latin versenyt Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko nyerte meg a Maurizio Vescovo, Andra Vaidilaite és a Stefano di Filippo, Daria Chesnokova páros előtt. A néhány hónapja együtt táncoló Nino Langella és Anna Melnikova-Duknauske a 8. lett.

A profi standard versenyben Arunas Bizokas és Katusha Demidova lett az első megelőzve a Victor Fung, Anastasia Muravyova és az Andrea Ghigiarelli, Sara Andracchio párosokat.

(Forrás: DancesportInfo,net)