DWTS: Metzker Viki és Márki Norbert búcsúzott az első adásban

Elkezdődött a Dancing with the Stars második évada, ismét tizenkét páros - tizenkét profi táncos és tizenkét ismert ember - próbálta meg meggyőzni a zsűrit és a közönséget a tánctudásáról. A zsűriben ismét ott ül ebben az évadban Molnár Andrea, Ördög Nóra és Kovács Gergely Csanád, míg Schiffer Miklóst Bereczki Zoltán váltotta.

Az első adás első táncát, egy jive-ot Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna mutatta be, utánuk következett Kozma Dominik és Lissák Laura egy rumbával, Baranya Dávid és Hevesi Kriszta egy salsával, Árpa Attila és Stana Alexandra egy showtánccal. Márki Norbert és Metzker Viktória disco-val mutatkozott be a parketten, az ő szereplésük azonban az utolsó pillanatig kérdéses volt, mivel az egyik próbán elrepedt Metzker Viki egyik bordája. A disco után Kamarás Iván és Mikes Anna paso doble-val, Hegyes Bertalan és Nagy Réka cha-cha-cha-val,  Cooky és Szécsi Debóra sambával igyekezett bebizonyítani, hogy ott a helyük a műsorban a jövő héten is. Andrei Mangra és Tóth Andi tangót, Köcse György és Dobó Kata foxtrottot, Kemp Zozó és Keresztszegi Ramóna quickstepet táncolt, míg a táncok sorát Suti András és Demcsák Zsuzsa bécsi keringője zárta.

A zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján Kozma Dominik és Lissák Laura, valamint Márki Norbert és Metzker Viktória került a veszélyzónába. A nézők a Kozma Dominik, Lissák Laura kettőst juttatták tovább, így Márki Norbert és Metzker Viktória számára ért véget a műsor az első adásban. Metzker Viki nagyon szimpatikusan nyilatkozott a kiesés után, örült, hogy ott lehetett a színpadon és nem kellett cserbenhagynia a táncos partnerét, de úgy érzi, hogy ez volt a legjobb döntés, hiszen nem tudna meggyógyulni a következő egy-két hétben.

Az első adás táncai ide kattintva nézhetők vissza.