DWTS: az első adásban a Győrfi, Stana kettős búcsúzott

A Dancing With The Stars első adásában Győrfi Dániel és Stana Alexandra búcsúzott a táncparkettől.

A világszerte népszerű, Magyarországon most debütáló Dancing With The Stars első adását Horváth Tamás és Sipos Viktória Paso dobléja nyitotta, majd Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea egy Tangót, Istenes László és Czina Boglárka egy Cha-cha-chát, Győrfi Dániel és Stana Alexandra egy Quickstepet, Suti András és Osvárt Andrea egy Rumbát, Emilio és Tóth Orsi egy Diszkót, Pásztor Anna és Köcse György egy Jive-ot, Tóth Dávid és Lissák Laura egy Charlestont, Szabó Gábor és Marsi Anikó egy Bécsi keringőt, Noszály Sándor és Mikes Anna egy Foxtrottot, Baranya Dávid és Détár Enikő egy Salsát, Gabriela Spanic és Andrei Mangra egy Sambát táncolt.

A zsűri pontszámai alapján Köcse György és Pásztor Anna volt a legjobb ezen az estén, míg a kieső zónában, azaz az utolsó két helyen Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Tóth Dávid és Lissák Laura állt. A nézői szavazatokkal az utóbbi páros továbbjutott, így az újabb szavazásnál Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Emilio és Tóth Orsi között kellett választani a nézőknek. Ezen az estén végül Győrfi Dániel és Stana Alexandra számára ért véget a show, őket téthelyzetben már nem láthatjuk táncolni. 

És akkor most egy kis szubjektív vélemény: remek táncosokat választottak a műsor készítői ez rögtön az első adásban nyilvánvalóvá vált (habár ez már előzetesen a névsor alapján is látszott). Rajtuk nem múlott a produkciók színvonala, amit lehetett kihoztak a partnereikből. A tánc nem könnyű műfaj, csak az gondolja annak, aki még sosem próbálta igazán. Maximális dícséret illeti a profi táncosokat a sztárokkal néhány hét alatt elvégzett munkáért! Csak így tovább és mutassátok meg, hogy a tánc az egyik legcsodálatosabb dolog a világon és bárki bármikor elkezdheti és átélheti ezt a csodát! Ez a show tényleg arról szól(t), hogy mindenki táncol. 

A show egy hét múlva, szombat este 8 órakor folytatódik. A táncokról a videók ide kattintva újra megnézhetők.