DWTS: az elődöntőben Tóth Dávid és Lissák Laura búcsúzott

A Dancing With The Stars kilencedik adásában a döntőbe jutás volt a tét a még versenyben lévő öt párosnak. A Winter is coming alcímmel futó adásban mindegyik páros két tánccal lépett a parkettre.

A show-t Andrei Mangra és Gabriela Spanic Jive-ja nyitotta, amelyet Győrfi Dániel és Stana Alexandra Tangója, Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea Showtánca, majd Tóth Dávid és Lissák Laura Bécsi keringője követett. Az első körös táncokat Köcse György és Pásztor Anna zárta egy Cha-cha-chával. A második kör első tánca is egy Cha-cha-cha volt Andrei Mangra és Gabriela Spanic előadásában, amely után Győrfi Dániel és Stana Alexandra jive-ja, Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea Quickstepje, majd Köcse György és Pásztor Anna Foxtrottja következett. A táncok sorát Tóth Dávid és Lissák Laura zárta egy Paso doble-val.

A zsűri ezen az estén a Köcse, Pásztor kettős mindkét táncát a maximális negyven pontra értékelte, a Hegyes, Gelencsér duó pedig csak egy ponttal maradt el ettől. A zsűri pontszámai és a nézők szavazata alapján a veszélyzónába Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Tóth Dávid és Lissák Laura került. A nézők a Győrfi Dániel és Stana Alexandra párost juttatták tovább a szavazataikkal, így ők lesznek ott a jövő heti döntőben, míg Tóth Dávid és Lissák Laura számára véget ért a show.

A táncok visszanézhetők ide kattintva.