DWTS: a visszatérő Emilio, Tóth Orsi kettős búcsúzott a harmadik adásban

Váratlan párcserék tarkították a Dancing With The Stars harmadik, All you need is love szlogenű élő műsorát, a koronavírus nem kímélte a táncosokat sem. A sztárok közül Osvárt Andrea és Marsi Anikó tesztje lett pozitív, míg a táncosok közül Czina Boglárka nem szerepelhetett a szombati show-ban. Czina Boglárka esetében egy remek húzással megoldották, hogy Istenes László parkettre léphessen: a világklasszis Váradi Martina ugrott be helyette. A két sztár hölgyet pedig egyedi módon "pótolták": a korábban már kiesett két páros tért vissza a műsorba.

Az estét Noszály Sándor és Mikes Anna kezdte egy Quicksteppel, majd Tóth Dávid és Lissák Laura American Smooth tánca következett. Istenes László és Váradi Martina egy Sambával, Győrfi Dániel és Stana Alexandra egy Bécsi keringővel, Baranya Dávid és Détár Enikő egy Disco-val, Emilio és Tóth Orsolya egy Jive-val, Köcse György és Pásztor Anna egy kortárs tánccal, Andrei Mangra és Gabriela Spanic egy Rumbával, Horváth Tamás és Sipos Viktória egy Cha-cha-chával próbálta megnyerni magának a zsűrit és a közönséget, végül Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea Slowfox-a zárta a táncok sorát.

Ezen az estén a legtöbb pontot Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea kapta a zsűritől, míg az utolsó helyen négyes holtverseny alakult ki a Győrfi, Stana, az Istenes, Váradi, az Emilio, Tóth és a Tóth, Lissák kettős között. A veszélyzónába Emilio és Tóth Orsi, valamint Istenes László és Váradi Martina párosa került. Közülük a nézők Istenes Lászlót és Váradi Martinát juttatták tovább a szavazataikkal, így az Emilio, Tóth Orsi duónak ért véget a show.

Gyors gyógyulást kívánunk a ma esti hiányzóknak!

A táncok ide kattintva megnézhetők.