DWTS: a második adásban Suti András és Demcsák Zsuzsa búcsúzott

A Dancing with the Stars második évadának második adásában Latin Fiesta volt a parketten: a tizenegy versenyben lévő páros latin dallamokra adta elő a produkcióját.

A műsort Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna egy Sambával nyitotta, majd Suti András és Demcsák Zsuzsa Rumbát, Kozma Dominik és Lissák Laura Paso doble-t, Baranya Dávid és Hevesi Kriszta Quickstepet táncolt. Ezután Árpa Attila és Stana Alexandra Cha-cha-cha-ja, Köcse György és Dobó Kata Salsája, majd Cooky és Szécsi Debóra Jive-ja következett. Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Tangóval készült erre az estére, Kamarás Iván és Mikes Anna Cha-cha-cha-val, Hegyes Bertalan és Nagy Réka showtánccal, Andrei Mangra és Tóth Andi Sambával érkezett a parkettre.

A zsűri pontszámai alapján Suti András és Demcsák Zsuzsa, Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna, valamint Cooky és Szécsi Debóra kerültek a veszélyzónába. A nézői szavazatokkal összesítve Suti András és Demcsák Zsuzsa, valamint Baranya Dávid és Hevesi Kriszta izgulhatott, hogy kinek ér véget a show. Az újabb nézői szavazatok alapján Baranya Dávid és Hevesi Kriszta lehet ott a parketten a jövő héten, Suti András és Demcsák Zsuzsa búcsúzott a műsortól.

A következő hét témája: Hollywood.

A produkciók visszanézhetőek ide kattintva.