DWTS: a hetedik adásban Suti András és Osvárt Andrea búcsúzott

A Dancing With Thes Stars hetedik adására átmenetileg ismét megfogyatkozott a mezőny: Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra párosa ezen a héten a koronavírus miatt nem tudott parkettre lépni, míg Horváth Tamás és Sipos Viktória kettősét a továbbiakban már nem is láthatja a közönség. Az est a Riszaviadal alcímet kapta, ami a műsor második felében kapott értelmet.

A hetedik élő show Baranya Dávid és Détár Enikő Jive-jával kezdődött, amelyet Suti András és Osvárt Andrea Quickstepje, Köcse György és Pásztor Anna Paso doble-ja, majd Tóth Dávid és Lissák Laura Cha-Cha-cha--ja követett. Ezen az estén  Andrei Mangra és Gabriela Spanic Salsája zárta a sort, már ami az egyéni táncokat illette. A legmagasabb - maximális - pontszámot Köcse György és Pásztor Anna kapta, míg Tóth Dávid és Lissák Laura - 37 ponttal - zárta a sort, a másik három duó pedig holtversenyben  - 38 ponttal - végzett.

Az öt páros kapott egy kis pihenőt, amíg a versenyből már kiesett Istenes László és Czina Boglárka, valamint Noszály Sándor és Mikes Anna is visszatért erre az estére egy produkcióval. Versenyen kívül egy-egy tangót láthattak tőlük a nézők.

A versenyben lévő párosok a tangók után "elfoglalták" a táncteret: jött a riszaviadal, egymást váltották a kettősök a kör közepén, igyekeztek megmutatni, hogyan is kell riszálni. A zsűritagok erre a táncra külön osztottak egy-egy extra pontot, valamint a nézői voksok is egy extra pontot értek, utóbbit a Tóth, Lissák duó kapta.

Ezen az estén a veszélyzónába Suti András és Osvárt Andrea, valamint Tóth Dávid és Lissák Laura került, a nézők újabb szavazatai alapján utóbbi páros mehetett tovább, ők ott lesznek a jövő heti Királyok és királynők esten, míg Suti András és Osvárt Andrea számára ez volt az utolsó megmérettetés.

A produkciók visszanézhetők ide kattintva.