Döntőben táncolt a Hidi, Szőke páros Szlovéniában

Jó hírek érkeztek Szlovéniából, ahol WDSF Open versenyt rendeztek a hétvégén.

Az ifi latin magyar bajnok Hidi Balázs és Szőke Zsuzsanna az ifi Latin Openen Ljubljanában a népes, 49 fős mezőnyben bejutott a döntőbe és ott egy orosz, egy kanadai és három szlovén duó mögött a hatodik helyen végzett. A duónak idén ez volt az első nemzetközi versenye - sajnos a téli időjárás miatt ők is lemaradtak külföldi versenyekről -, de a következő hetekben több megmérettetés vár rájuk külföldön és itthon egyaránt. 

A WDSF Latin World Openen a 81 induló közül Zilahi Szabolcs és Mikes Anna a 17., Fáskerti Zsolt és Ocsovszki Eszter a 29-32., Sebesi Hunor és Tuba Anna a 41-42., Petar Marjanovic és Kuti Kamilla a 69-71.,  helyet szerezte meg. Utóbbi páros az ifi Latin  Openen is indult és a 21. helyen végzett.

A WDSF Standard World Openen az ifi bajnok Bencze István és Kilin Dóra a 23-24., Petar Marjanovic és Kuti Kamilla a 40. helyet szerezte meg az 50 induló közül.

Sajnos Sebesi Hunor combsérülést szenvedett a versenyen az utolsó, általuk táncolt jive végén. A teljes gyógyulása néhány hetet vesz igénybe az orvosok szerint. Reméljük néhány hét múlva teljesen egészségesen tér majd vissza a parkettre.

 

Erdélyi Szilárd és Pollák Anna Olaszországban, a cataniai WDSF International Openen a 24. helyen végzett.