Bronzérem Görögországban

A húsvéti hétvégén több országban is rendeztek WDSF Open versenyt, amelyeken néhány magyar páros is parkettre lépett, egy ezüst- és egy bronzérem mellett döntős és elődöntős helyezések születtek.

Görögországban, Thessalonikiben a még junior korú Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra az Ifjúsági Standard Open 11 fős mezőnyében bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy örmény és egy bolgár páros mögött. Az Ifjúsági Latin Openen 19 páros indult, a Szalai, Balla kettős itt is döntőbe jutott és az 5. helyen végeztek. A Junior II. Latin versenyben ezüstérmet szerzett Szalai Dénes és Balla Petra. A Greek Openen dr. Hetei Zoltán pontozott.

Németországban, Berlinben a Senior I. Standard Open 108 fős mezőnyében Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg.

Spanyolországban, Cambrilsban az International Latin Openen a 60 fős mezőnyben ott volt a szombaton a Standard Európa-bajnokságon induló Hegyes Bertalan és Kis Violetta. A páros bejutott az elődöntőbe és a 18. helyet szerezte meg.

(Forrás: WDSF)