Beodance Open: jó eredmények a második napon is

A Beodance Open második versenynapján is remek eredményeket ért el Belgrádban a résztvevő hét magyar táncospár.

Az International Latin Openen a magyar színeket Püspöki Dávid és Markó Ágnes, valamint Suti András Zsolt és Deminger Corinna képviselte a 75 fős mezőnyben. Mindkét páros eljutott az elődöntőig, a Suti, Deminger kettős a 23., a Püspöki, Markó duó a 24. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Open 42 fős mezőnyében két magyar páros lépett parkettre. Hidi Balázs és Szőke Zsuzsanna egészen a döntőig menetelt és ott mindössze egy orosz párost láttak jobbnak a pontozók, így az ifi magyar bajnok kettős ezüstérmet szerzett. Farkas Gellért és Fodor Zsófia az elődöntőig jutott és a 18. helyen fejezte be a szereplését.

A Junor II. Standard Openen a 35 induló közül Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg, Rischák Balázs és Dajka Csenge az elődöntőig jutott és a 15. helyen zárta a versenyt.

A Junior I. Latin Openen a 23 fős mezőnyben mindhárom magyar pár bejutott a középdöntőbe, majd innen Nagy Márk és Vörös Liza a döntőbe is, és végül a 3. helyen végeztek. Rischák Balázs és Dajka Csenge a 7., Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra pedig a 12. helyet szerezte meg. A Rischák, Dajka páros a Junior I. Basic Latin kategóriában a 2. helyen zárt 17 induló közül.

(Forrás: WDSF)