Az MTáSZ díjazottjai

A Magyar TáncSport Szakszövetség a TáncSport Magyar Bajnokságok harmadik versenynapján adta át a 2015-ös év legjobbjainak járó díjakat versenytáncban és akrobatikus rock'n'roll-ban.

Versenytáncban Andrea Silvestri és Váradi Martina lett az év versenyző párosa, míg az akrobatikus rock'n'roll szakágban Király Ádám és Czetl Fanni érdemelte ki ezt a címet.

Az év formációja címet versenytáncban a Szilver TSE, akrobatikus rock'n'roll-ban a High Five és a Szupergirls kapta meg.

Az év versenyének versenytáncban az Euroline Kupa országos ranglistaversenyt, akrobatikus rock'n'roll-ban a III. Berns-Crystals from Swarovski Akrobatikus Rock'n'Roll Magyar Bajnokságot választották.

Az év edzőpárosa versenytáncban László Csaba és László-Németh Anikó lett.

Az év sportvezetője címet versenytáncban Bíró Csaba és Szatmári-Nagy Szilvia, akrobatikus rock'n'roll-ban Juhász Péter kapta meg.

A bajnoki sorozatot 2015-ben a szentesi Szilver TSE nyerte meg a Forma TSE, a Valcer Táncstúdió, az Adria-Szigó KTSE, a Dancestation TSE és a Pro-Art Táncstúdió előtt.

A Köztársaság Kupát tíztáncban, standard táncokban és latin táncokban is Hegyes Bertalan János és Kis Violetta vehette át. A formációknál a Gála TE 'A' csapatáé lett a Köztársaság Kupa.

Idén Benkő Zsófia vehette át az életműdíjat, míg Törökgyörgy József és Törökgyörgy Józsefné örökös tiszteletbeli pontozóbíró címet kapott.

(Forrás: MTáSZ)

Címkék: